Το Γερμανικό Γλωσσικό Κέντρο αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να σάς προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης εξ αποστάσεως, σε συνθήκες πανομοιότυπες με την τάξη. Για εσάς που βρίσκεστε στην επαρχία, ή έχετε αδυναμία να έρθετε στο χώρο του φροντιστηρίου, έχουμε δημιουργήσει το πρόγραμμα e-learning live!

Το e-learning live! είναι ζωντανή παράδοση του μαθήματος, σε ολιγομελή e-τάξη, με τη δυνατότητα για το μαθητή να βλέπει ζωντανά τον καθηγητή, τον πίνακα και τους συμμαθητές του, να μπορεί να θέτει ερωτήσεις στον καθηγητή, να ακούει ερωτήσεις των συμμαθητών του, και εν γένει να έχει την εμπειρία μιας αληθινής τάξης.
Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, όπου ο μαθητής, με τον δικό του προσωπικό κωδικό, θα μπορεί να εισέρχεται στην εικονική τάξη και να συμμετέχει. Είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των μαθητών, διότι τα μαθήματα είναι «ζωντανά», όπως σε κάθε κλασική τάξη. Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης μαθήματος που διεξάγεται σε τάξη, μέσω του υπολογιστή σας, με αμφίδρομη επικοινωνία με τον καθηγητή και τους συμμαθητές. Ο μαθητής θα πρέπει να έχει το βιβλίο του (το οποίο μπορεί να του στείλει το φροντιστήριο, αν δεν μπορεί να το προμηθευτεί στην περιοχή του). Οι Γερμανοί καθηγητές που διδάσκουν στο e-learning live! είναι οι ίδιοι που παραδίδουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο, και έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια. Τα ποσοστά των επιτυχιών του e-learning live! δεν διαφέρουν από αυτά της κλασικής τάξης.

Με το e-learning live! μπορείτε να επωφεληθείτε της αποτελεσματικότητας και της εμπειρίας ενός εξειδικευμένου φροντιστηρίου στην Αθήνα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Για παράδειγμα, από μηδενικές γνώσεις γερμανικών στο επίπεδο Β1 σε μόνο οκτώ μήνες, ή από μηδενικές γνώσεις γερμανικών στο Γ2 (GROSSES), σε τρία χρόνια. Οι τεχνικές προδιαγραφές για συμμετοχή στο e-learning live! είναι να έχετε DSL σύνδεση Ίντερνετ (4 Mbps down, 1 Mbps up), web-camera, ακουστικά και μικρόφωνο. Το εξειδικευμένο λογισμικό που σάς επιτρέπει την παρακολούθηση του e-learning live! σάς το παρέχει το Γερμανικό Γλωσσικό Κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας, στο 210 38 40 079, ή στο infomygerman.gr@gmail.com